Szolgáltatásaink

Gyógyszeriparban működő vállalatok részére nyújtunk szolgáltatásokat és megoldásokat. Hatékony működésünk, megbízhatóságunk és tapasztalt munkatársaink lehetővé teszik számunkra, hogy javítsuk üzleti teljesítményét.

Disztribúció

Ügyfeleink számára vállaljuk gyógyszerek, speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek, étrendkiegészítők és orvostechnikai eszközök disztribúcióját.
Hisszük, hogy a gyártók számos kritérium alapján választanak disztribútort. Figyelembe veszik a termékek elérhetőségét, az árpolitikát, az üzletpolitika egyszerűségét, a megrendelések pontosságát, a folyamatos szolgáltatási minőséget, az őket kiszolgáló képviselő kompetenciáját és az értéknövelt szolgáltatások elérhetőségét.

Termékei a megfelelő helyen

Promóció

Az X-Pharma csapata tehetséges és elkötelezett személyekből áll, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a marketing, a közgazdaságtan, a grafikai tervezés és a számítástechnika területén. Megtaláljuk a legjobb ötleteket és módszereket, hogy a termékét a leghatékonyabban promótáljuk!

Csak olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyek véleményünk szerint hasznosak lesznek ügyfeleink részére.

Legjobb ötletek

Helyi képviselet

Teljes magyarországi képviseletet vállalunk külföldi partnereink részére. A cég és a kiválasztott termékek regisztrációjával kezdjük a folyamatot, majd elkészítjük a marketing stratégiát, megszervezzük a disztribúciót. Elindítjuk a termékeket a piacon, de a folyamat itt nem ér véget. Folyamatosan kiértékeljük a termékeket és a sales stratégiát az értékesítési folyamat minden szakaszában, hogy vállalkozása sikeres legyen.

Magyarország

Szoftver fejlesztés

Szakértőket keres akik alkalmazásfejlesztéssel foglalkoznak a gyógyszeriparban? A legjobb fejlesztőink az Ön rendelkezésére állnak. Az X-Pharma teljes körű alkalmazásfejlesztési és dizájn tervezési szolgáltatást nyújt vállalkozásoknak vagy szervezeteknek a tervezéstől a megvalósításig és a támogatásig, függetlenül attól, hogy új vagy meglévő rendszerről van szó.

Tervezéstől a megvalósításig

Törzskönyvezés

Partnereink számára vállaljuk gyógyszerek regisztrációját, valamint speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek és étrendkiegészítők notifikációját.

Regisztráció és notifikáció

Közös projektek

Ha bármilyen ötlete van a gyógyszeriparhoz vagy termékekhez kapcsolódóan, akkor lépjen velünk kapcsolatba! Javasolni fogunk egy kedvező üzleti modellt az együttműködéshez!

Kedvező üzleti modell